Γιατί δεν έπαιξε ο Μπουρούσης;

Γιατί δεν έπαιξε ο Μπουρούσης;

Gazzetta team
Γιατί δεν έπαιξε ο Μπουρούσης;

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρωσία, αλλά ο Ηλίας Ζούρος δεν θέλησε να αποκαλύψει το γιατί, αν και οι... «κακές αντιδράσεις» του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, μάλλον απαντούν στο ερώτημα της μη χρησιμοποίησής του στην επανάληψη.

«Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι κάτι που αφορά μόνο εμάς», απάντησε ο Έλληνας τεχνικός όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έπαιξε ο σέντερ της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, ο Ζούρος ρωτήθηκε όχι από Έλληνα, αλλά από ξένο δημοσιογράφο για τη μη χρησιμοποίηση του 28χρονου σέντερ.

Το γεγονός πάντως ότι ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν κάπως... εκνευρισμένος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας αντιδράσεις που δεν άρεσαν στον ελληνικό πάγκο, αλλά και η απάντηση του Ηλία Ζούρου ότι το θέμα είναι «εσωτερικό και θα λυθεί εντός ομάδας», μάλλον δίνουν τη λύση στο μυστήριο της μηδενικής συμμετοχής του σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι δεδομένο πάντως ότι το θέμα δεν πρόκειται να πάρει συνέχεια, καθώς για την Ελλάδα ακολουθούν οι τελικοί των νοκ άουτ αγώνων, ενώ ο Ζούρος και ο Μπουρούσης θα λύσουν το θέμα –αν υφίσταται κάτι τέτοιο– που δημιουργήθηκε μεταξύ τους.

 

Τελευταία Νέα