Έφτασε για τίτλους ο Ρούντολφ(vid)

Έφτασε για τίτλους ο Ρούντολφ(vid)

Νίκος Αθανασίου
Έφτασε για τίτλους ο Ρούντολφ(vid)

bet365

Ο Γκέργκελι Ρούντολφ ήρθε στην Ελλάδα για να κερδίσει τίτλους με τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, όπως τόνισε. Το gazzetta.gr ήταν στο αεροδρόμιο.

Ο Ούγγρος επιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος με 45 λεπτά καθυστέρηση από τη Ρώμη , με το αεροσκάφος να «πατάει» ελληνικό έδαφος στις 14:00. Τον Γκέργκελι Ρούντολφ υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο πράσινος επιμελητής Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο υπεύθυνος Τύπου, Στέφανος Κούμπης.

Ο 26χρονος φορ δήλωσε ευχαριστημένος που θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στην Ελλάδα και στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι εφικτό. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για τον κόσμο του Παναθηναϊκού», όπως τόνισε χαρακτηριστικά

Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού υποδέχτηκε και ένας πατέρας με τα τρία του παιδάκια. Ο Γκέργκελι φόραγε τζιν, άσπρα παπούτσια και γκρι μπλουζάκι, ενώ κρατούσε μια μαύρη βαλίτσα με τα πράγματα του και ένα τσαντάκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα