Στον ίδιο δρόμο...

Gazzetta team
Στον ίδιο δρόμο...

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Βαδίζοντας στον δρόμο των επιτυχιών και με σύμμαχο την καλή παράδοση, οκτώ αθλητές κι αθλήτριες του τζούντο θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο.

Με παρακαταθήκη τα 10 μετάλλια (2 χρυσά, 3 ασημένια, 5 χάλκινα) που έχουν πανηγυρίσει στο παρελθόν, τα γαλανόλευκα χρώματα στοχεύουν να δώσουν συνέχεια στις διακρίσεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση, που θα ανοίξει την αυλαία της στις 16 Σεπτεμβρίου στην πόλη Λόμελ και θα ολοκληρωθεί δύο μέρες αργότερα.

Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο και αποτελείται από οκτώ αθλητές κι αθλήτριες, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αναστάσιο Μαρκάκη. Πρόκειται για τους Ιωάννη Παπαχρηστίδη (-60 κ.), Νίκο Σονίδη (-60 κ.), Όμηρο Λιατήρη (-73 κ.), Θωμά Παυλή (-73 κ.), Σοφία Τσολάνη (-57 κ.), Ειρήνη Σωφρόνη (-63 κ.), Βασιλική Λυμπεροπούλου (-78 κ.) και Κατερίνα Γεωργομήτρου (-78 κ.).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα