Το μπάχαλο συνεχίζεται...

Gazzetta team
Το μπάχαλο συνεχίζεται...

bet365

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα κατάφεραν να μπλοκάρουν απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, με αποτέλεσμα το μπάχαλο στη Σούπερ Λίγκα να συνεχίζεται και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ούτε η 3η αγωνιστική θα γίνει με όλες τις ομάδες.

Οι δύο ομάδες που αποβλήθηκαν από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο λόγω της εμπλοκής τους στην υπόθεση των στημένων αγώνων, κατάφεραν κι ανέβαλαν την εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία υποβιβάστηκαν.

Την αναβολή ζήτησε στο Διοικητικό Εφετείο η πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου, λόγω ασθενείας του νομικού της εκπροσώπου και στη συνέχεια το ίδιο έκανε και η Καβάλα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται επ’ αόριστον η διαδικασία αντικατάστασής του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ούτε την ερχόμενη Τρίτη μπορεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εκδώσει απόφαση για το εάν δώσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Με την αναβολή λοιπόν ισχύει η προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου, το οποίο έχει απαγορεύσει την αντικατάσταση τόσο του Ολυμπιακού Βόλου, όσο και της Καβάλας από οποιαδήποτε ομάδα, άρα η Σούπερ Λίγκα παραμένει «λειψή» επ’ αόριστον...

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα κινηθεί και θα ζητήσει την άρση της προσωρινής απόφασης του Διοικητικού Εφετείου, τονίζοντας ότι δεν μπορεί ένα διοικητικό όργανο να αναιρεί την απόφαση ενός άλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα