Ανανεώνει ο Μοντολίβο!
Το συμβόλαιο του Μοντολίβο με τους «βιόλα» λήγει το 2012 και μετά την άρνησή του να ανανεώσει, η Φιορεντίνα είχε βάλει πωλητήριο με στόχο να μην τον χάσει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. Οι εξελίξεις από την Ιταλία τρέχουν και όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, έχει υπάρξει νέα προσέγγιση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Φιορεντίνα και πλέον η συμφωνία για επέκταση είναι κοντά.
Η νέα πρόταση των «βιόλα» είναι μέχρι το 2014, ενώ η διαφορά με την προηγούμενη πρόταση είναι ότι θα μπει ρήτρα που θα του επιτρέπει να αποχωρήσει για κάποια άλλη ιταλική ομάδα έναντι 7 εκατ. ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
