Πατάει... Θεσσαλονίκη ο «Λεό»
Ο Βραζιλιάνος πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα έξοδα της μεταγραφής του Λατινοαμερικανού μπακ στον «Δικέφαλο» είναι μηδαμινά, αφού ο «Λεό» θα πάρει για ένα εξάμηνο περίπου 25 με 30 χιλιάδες ευρώ και αν πείσει με την απόδοσή του θα ανανεώσει το συμβολαιό του με τους Θεσσαλονικείς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με καλύτερες απολαβές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
