«Άλλα συνηθίσατε στην Ελλάδα»

«Άλλα συνηθίσατε στην Ελλάδα»

Θάνος Σαρρής
«Άλλα συνηθίσατε στην Ελλάδα»

bet365

Ο Εντουάρντο Μαθία αποχαιρετά την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μιλώντας στο gazzetta.gr και τονίζοντας ότι το έργο του ήταν διαφορετικό από αυτό που κάνουν συνήθως στη χώρα μας οι τεχνικοί διευθυντές.

Παράλληλα, μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο προέτρεψε να... ξυπνήσει και χαρακτήρισε καλή εμπειρία τους «ερυθρόλευκους». Ο Ισπανός, ο οποίος ήρθε με πολλές περγαμηνές λόγω της θητείας του σε Λίβερπουλ και Βαλένθια, δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες. Αρχικά, αποκάλυψε ότι βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν από την ανακοίνωση της συμφωνίας μαζί του, η οποία έγινε στις 28 Απριλίου, επιβεβαιώνοντας έτσι το Gazzetta.gr που από τις 2 Μαρτίου είχε αποκαλύψει ότι ο Μαθία είχε συμφωνήσει με τoυς «ερυθρόλευκους».

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό, ένα πρότζεκτ μοντέρνο και ελκυστικό, από τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο ώστε να βοηθήσω στη βελτίωση του συλλόγου, κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ πιο αναβαθμισμένο από ό,τι έχετε συνηθίσει στην Ελλάδα να κάνουν οι τεχνικοί διευθυντές», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να θελήσει να προχωρήσει σε παραπάνω λεπτομέρειες για τη δουλειά του.

Στη συνέχεια, ο Μαθία αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να ξυπνήσει: «Σκέφτομαι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές δυνατότητες ώστε να προχωρήσει, να βελτιωθεί και να αποκτήσει περισσότερη ποιότητα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξυπνήσει και να γίνει πιο γενναίο, ώστε να καταφέρει να πραγματοποίησει ένα ποιοτικό άλμα και να αποφύγει την απομόνωση», τόνισε αρχικά ο Μαθία, ο οποίος ακολούθως αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό: «Ήταν καλή εμπειρία, είμαι πάντα θετικός σε ανάλογες εμπειρίες όπως ο Ολυμπιακός και μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα, κάτι που πιστεύω ότι έγινε στον Ολυμπιακό. Τώρα θέλω κάποιες μέρες να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα