Ο Πέρεθ αλλάζει το Μπερναμπέου!

Ο Πέρεθ αλλάζει το Μπερναμπέου!

Θάνος Σαρρής
Ο Πέρεθ αλλάζει το Μπερναμπέου!

bet365

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να μετατρέψει το Σαντιάγο Μπερναμπέου σε... χρυσωρυχείο, ετοιμάζοντας γερό «λίφτινγκ» στο γήπεδο της «Βασίλισσας».

Σύμφωνα με την ισπανική AS, ο Πέρεθ θέλει το γήπεδο να επικοινωνεί απευθείας με την κεντρική λεωφόρο Paseo de La Castellana. Επίσης, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα εμπορικό κέντρο, αρκετά εστιατόρια, καθώς και ένα πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο, οι σουίτες του οποίου θα «βλέπουν» Μπερναμπέου, έτσι ώστε οι θαμώνες να μη χρειάζεται να βγουν από τα δωμάτιά τους!

Οπως αναφέρουν οι Ισπανοί, το έργο ακόμα δεν έχει πάρει έγκριση από τις Αρχές της Μαδρίτης. Σε περίπτωση που ανάψουν το «πράσινο φως», τότε αναμένεται το στάδιο να μεγαλώσει σε όλες τις πλευρές του. Το Μπερναμπέου ήδη φέρνει στην Ρεάλ το 25% των ετήσιων εσόδων της. Αν τα σχέδια του Πέρεθ υλοποιηθούν, τότε αναμένεται η Βασίλισσα να βάζει στα ταμεία της μίνιμουμ 200 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2005 και το 2009 ο Πέρεθ προσπάθησε να προσθέσει αναδιπλούμενη οροφή στο γήπεδο, ωστόσο τα σχέδια του έπεσαν στο κενό.

 

Τελευταία Νέα