Ο Ψωμιάδης κέρδισε την ΑΕΚ!

Ο Ψωμιάδης κέρδισε την ΑΕΚ!

Gazzetta team
Ο Ψωμιάδης κέρδισε την ΑΕΚ!

bet365

Ο Σταύρος Ψωμιάδης ήταν νικητής κόντρα στην ΑΕΚ, όπως πρώτο αποκάλυψε το gazzetta.gr. Η Ένωση είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογενείας Ψωμιάδη και της Καβάλας, αλλά οι «αργοναύτες» ήταν αυτοί που δικαιώθηκαν.

H ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να ματαιωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στην ερασιτεχνική Καβάλα, λόγω των χρεών του Μάκη Ψωμιάδη προς την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Τα ασφαλιστικά μέτρα συζητήθηκαν τη Δευτέρα με την ΑΕΚ να προσπαθεί να αποδείξει ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είχε σχέση με την ΠΑΕ Καβάλα και έτσι επιθυμεί να μπλοκάρει τη μεταβίβαση των μετοχών της, ώστε να μπορέσει να εισπράξει από την οικογένεια Ψωμιάδη τα χρήματα που της οφείλονται και φτάνουν τα 44 εκατ. ευρώ, που της έχουν επιδικαστεί.
Μάλιστα ο Σταύρος Ψωμιάδης πήγε στο δικαστήριο με επτά δικηγόρους, οι οποίοι μάλλον έκαναν καλά τη δουλειά τους καθώς απορρίφθηκαν σήμερα Τρίτη τα ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΚ.
Μετά την εξέλιξη αυτή, η Καβάλα μπορεί να προσφύγει ξανά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να ζητήσει να επανεξετασθεί η υπόθεσή της, καθώς πλέον οριστικά η οικογένεια Ψωμιάδη φαίνεται να έχει αποχωρήσει από τη μετοχική σύνθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα