Σπίτι του ο Βράνκοβιτς
Ο 43χρονος τεχνικός της Κροατίας ήλπιζε σε μία καλύτερη πορεία για την ομάδα του, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και έλυσε τη συνεργασία του με την Κροατική ομοσπονδία, εκ μέρους της οποίας μίλησε ο πρόεδρός της, Ντάνκο Ράντιτς, τονίζοντας: «Είναι αποτυχία ο αποκλεισμός. Περίμενα ότι με αυτό το υλικό θα φτάναμε τουλάχιστον στη δεύτερη φάση».
Λίγο αργότερα, ο πρώην προπονητής της ομάδας δήλωσε: «Το συμβόλαιό μου έληξε. Ευχαριστώ τους πάντες για τη συνεργασία».
Ο Γιόσιπ Βράνκοβιτς κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας δύο χρόνια, συμμετέχοντας στο Μουντομπάσκετ του 2010 και το Ευρωμπάσκετ του 2011. Ο απολογισμός ήταν απογοητευτικός, καθώς σημείωσε μόλις τέσσερις νίκες (Ιράν, Τυνησία, Φινλανδία και Μαυροβούνιο) και επτά ήττες (ΗΠΑ, Σλοβενία, Βραζιλία, Σερβία, ΠΓΔΜ, Βοσνία και Ελλάδα).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
