Η τρέλα πάει στο... Μάντσεστερ!

Θάνος Σαρρής
Η τρέλα πάει στο... Μάντσεστερ!

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι... χτύπησε ξανά και το Gazzetta.gr θυμίζει τα περιστατικά που ο τρελό-Μάριο έκανε τους Άγγλους να τραβούν τα μαλλιά τους!

Ο Μπαλοτέλι εμφανίστηκε στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας με ένα iPad, προκαλώντας την οργή του ομοσπονδιακού τεχνικού των Ατζούρι, Τσεζάρε Πραντέλι. Το Gazzetta.gr θυμάται τις... τρέλες του Μπαλοτέλι στην Αγγλία, από τότε που πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι.

Βελάκια
Μία από τις κλασικές ασχολίες των Άγγλων στις παμπ είναι τα βελάκια, τα διάσημα darts. Ο Μπαλοτέλι είπε να προπονηθεί στο συγκεκριμένο χόμπι, βάζοντας ως στόχο παίκτες της ομάδας Νέων της Σίτι! Στη συνέχεια, δήλωσε ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια γιατί βαριόταν και... δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς.

«Είμαι πλούσιος»
Πέρα από φίλαθλους, δημοσιογράφους και ποδοσφαιρικούς παράγοντες, ο Μπαλοτέλι άφησε άφωνους και τους αστυνομικούς. Όταν ο πολιτογραφημένος Ιταλός παίκτης τράκαρε με το πολυτελές του Audi, η αστυνομία που έφτασε στον τόπο του ατυχήματος ξεκίνησε ελέγχους για ποτό ή ναρκωτικά. Όταν βρήκαν 5.000 λίρες στην πίσω τσέπη του και τον ρώτησαν για ποιο λόγο κουβαλάει μαζί του τόσα πολλά χρήματα εκείνος απάντησε: «Επειδή είμαι πλούσιος!»

Άκαιρος...
Σε συνέντευξή του ύστερα από αγώνα Κυπέλλου, ο Μάριο Μπαλοτέλι δήλωσε ξεκάθαρα ότι η χρονιά ήταν «σκατά», καθώς δεν ξεκινάει βασικός και για το λόγο αυτό έχει πετύχει μόνο 10 γκολ. Μόνο που στο ματς που προηγήθηκε της συνέντευξης, είχε παίξει και στα 90 λεπτά!

Καλύτερα να μασάς...
Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο, ο Μπαλοτέλι ρωτήθηκε για το νέο ταλέντο της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ, για τον οποίο τότε τα Μέσα είχαν... τρελαθεί. Ο Μάριο ξεκαθάρισε ότι «δεν τον ξέρω» και συνέχισε: «Την επόμενη φορά που θα παίξουμε με την Άρσεναλ θα του δείξω το βραβείο Golden Boy που κέρδισα και θα του θυμίσω ότι εγώ ήμουν αυτός που το πήρα!» Το βραβείο Golden Boy απονέμεται από την εφημερίδα Tuttosport στον καλύτερο νεαρό κάτω των 21. Στη συνέχεια της συνέντευξης, τόνισε ότι ο μόνος καλύτερος παίκτης από τον ίδιο είναι ο Μέσι!

Ο τυχερός άστεγος
Ο Μπαλοτέλι μπορεί να είναι... τρελός, αλλά δεν είναι άπληστος. Αποτελεί έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του κόσμου και έτσι 25.000 λίρες παραπάνω δεν του κάνουν κάποια διαφορά. Ένα βράδυ λοιπόν που βγήκε από το καζίνο έχοντας κερδίσει το παραπάνω ποσό, χάρισε τα χρήματα στον πρώτο άστεγο που είδε μπροστά του!

Το ξαφνικό πρήξιμο
Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα για το Europa League της Μάντσεστερ Σίτι με την Ντιναμό Κιέβου, το πρόσωπο του Μπαλοτέλι άρχισε ξαφνικά να... φουσκώνει, γεγονός που οδήγησε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να τον κάνει αλλαγή. Μετά το τέλος του ματς, ο Ιταλός προπονητής υποστήριξε ότι λίγο πριν από την έναρξη του δευτέρου μέρους έπιασε τον Μπαλοτέλι αλλεργία και αυτός ήταν ο λόγος που έγινε αλλαγή.

Πρόβλημα στην... ενδυμασία
Η τηλεοπτική κάμερα συνέλαβε τον Μάριο Μπαλοτέλι να μην μπορεί να φορέσει το προπονητικό φανελάκι της ομάδας για να κάνει ζέσταμα! Αφού μπερδεύτηκε αρκετές φορές με τις τρύπες για το κεφάλι και για τα χέρια, πέταξε με απόγνωση το μπλουζάκι στον πάγκο. Στη συνέχεια, ο φροντιστής της ομάδας τού το... φόρεσε κανονικά, οδηγώντας τον στις κατάλληλες κινήσεις. Πού να είχε και μανίκια!

Ο καβγάς του με τη Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο, το οποίο εν συνεχεία κατέκτησε. Ο Μπαλοτέλι αποφάσισε να πανηγυρίσει μπροστά στους αντίπαλους οπαδούς, πειράζοντας παράλληλα τον Άντερσον και τον Φέρντιναντ, με αποτέλεσμα οι παίκτες των δύο ομάδων να φτάσουν ένα βήμα πριν από τη σύρραξη. Τελικά, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το συμβάν έλαβε τέλος.

Στις γυναικείες φυλακές
Τι πιο σύνηθες να κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο από μία... επίσκεψη σε γυναικείες φυλακές; Ο Μπαλοτέλι για να... σκοτώσει το χρόνο του, πήρε τον αδελφό του και επισκέφθηκαν γυναικείες φυλακές. Ο λόγος; Απλά ήθελαν να δουν πώς είναι!

 

Τελευταία Νέα