«Ερυθρόλευκος» ο Μάντζαρης!

«Ερυθρόλευκος» ο Μάντζαρης!

Gazzetta team
«Ερυθρόλευκος» ο Μάντζαρης!
Ύστερα από σειρά διαπραγματεύσεων, ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» προσθέτουν στο ρόστερ τους ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο 21χρονος γκαρντ ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό και την Μπιλμπάο την τελευταία εβδομάδα, αλλά οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που του απέσπασαν την υπογραφή.

Ο Μάντζαρης πείστηκε από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού ότι θα έχει ρόλο στην ομάδα και μετά τη βελτιωμένη πρόταση που του κατατέθηκε, είπε το πολυπόθητο «ναι» συμφωνώντας να φορά τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα και για αυτό θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που ολοκληρώνει την Τρίτη την προετοιμασία της στο Καρπενήσι και έπειτα θα αναχωρήσει για φιλικά στο Λιτόχωρο.

Με αυτή την κίνηση, ο Ολυμπιακός αποκτά ένα μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ που έφθασε μια ανάσα από τη δωδεκάδα της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ και δημιουργεί μια ομάδα με αρκετό μέλλον, αφού με εξαίρεση τον Σπανούλη, η υπόλοιπη περιφέρεια είναι γεμάτη ταλέντο και νιάτα.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα