Η επόμενη μέρα της αποχώρησης

Η επόμενη μέρα της αποχώρησης

Δήμος Μπουλούκος
Η επόμενη μέρα της αποχώρησης

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τους δύο δρόμους που υπάρχουν πλέον για το «τριφύλλι» μετά την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και την αλλαγή σκηνικού στην «πράσινη» ΠΑΕ!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παραδίδει λοιπόν τις μετοχές του στον Παναθηναϊκό σε δικηγορικό γραφείο και τις χαρακτηρίζει ανενεργές. Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα δικαίωμα λόγου ή απόφασης και πλέον το μπαλάκι περνάει στους υπόλοιπους μετόχους που πρέπει να διοικήσουν με το 45,3%, ποσοστό που δεν μπορεί να μπλοκαριστεί από τον Τζίγκερ, καθώς αποσύρει και τους εκπροσώπους του από το Διοικητικό Συμβούλιο. Δηλαδή αυτό το 45,3% γίνεται 100%.

Υπενθυμίζουμε ότι στους υπόλοιπους μετόχους συγκαταλέγονται οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Νίκος Πατέρας, ο Αδαμάντιος Πολέμης αλλά και άλλοι, οι οποίοι πρέπει τώρα να «τρέξουν» τα θέματα της ομάδας, καταρχάς με την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου μετά την αποχώρηση των εκπροσώπων του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα και για τον Δημήτρη Γόντικα, νυν πρόεδρο της ομάδας, καθώς πρέπει να έχει την εμπιστοσύνη και του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η πώληση των μετοχών του Γ. Βαρδινογιάννη

Από εκεί και πέρα, ο κάθε ένας που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις μετοχές πρέπει να καταθέσει πρόταση στο δικηγορικό γραφείο για να τις πάρει δωρεάν! Ωστόσο την πρόταση αυτή, στο σκέλος της σοβαρότητας και της υπόληψης του υποψηφίου, θα την εξετάσει τόσο η οικογένεια Βαρδινογιάννη, όσο και το νέο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να ελεγχθεί η αξιοπιστία του.

Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε σοβαρός επενδυτής με οικονομική επιφάνεια μπορεί να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών έναντι μηδενικού τιμήματος!!! Αρκεί, όπως είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, να είναι σοβαρός! Φυσικά μπορεί να είναι και κάποιος από τους νυν μετόχους... Πάντως όπως και να έχει, ανοίγει ο δρόμος για δημιουργία νέας εποχής στον Παναθηναϊκό, καθώς ο υποψήφιος επενδυτής δεν χρειάζεται να δώσει χρήματα για να πάρει τις μετοχές της πλειοψηφίας, αλλά να επενδύσει όλα τα χρήματά του μέσα στην ομάδα!

Aπό εκεί και πέρα υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο, που δεν το θέλει κανένας φίλος του Παναθηναϊκού, να πάει η ομάδα σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Αυτό θα συμβεί εάν οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν αναπληρώσουν με μέλη που θα υποδείξουν τις κενές - από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη - θέσεις στο δ.σ. και τότε η ΠΑΕ μείνει ακέφαλη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα