«Όλα πιθανά για Ντιουφ»

«Όλα πιθανά για Ντιουφ»

Gazzetta team
«Όλα πιθανά για Ντιουφ»

bet365

Δεν έχει υπάρξει κάποια συνομιλία με την πλευρά του Ολυμπιακό όπως αποκάλυψε στο gazzetta.gr o ατζέντης του Ελ Χατζί Ντιουφ, Αλεξάντρ Κρστιτς, αλλά σχολίασε με αινιγματικό τρόπο ότι όλα είναι πιθανά γύρω από το μέλλον του 30χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού.

Ο Ελ Χάτζι Ντιουφ βρίσκεται στη λίστα των ονομάτων των ελεύθερων παικτών που εξετάζονται από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη θέση του επιθετικού έπειτα από την αποχώρηση του Ριέρα, αλλά ο ατζέντης του μιλώντας στο gazzetta.gr προτίμησε να... θολώσει τα στοιχεία της εν λόγω υπόθεσης.

Αρχικά, και παρότι δεν έδειξε να... ξαφνιάζεται στο άκουσμα του ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση για τον παίκτη. Στην ουσία, δεν υπάρχει και επαφή από την ελληνική πλευρά». Πάντως όταν... πιέστηκε για το αν έχει έστω στο παρελθόν μιλήσει με κάποιον από την πειραϊκή ΠΑΕ αρκέστηκε να πει με μία... καταφατική άρνηση: «Αυτό, δεν μπορώ να το πω. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το ενδεχόμενο, ότι έγινε έγινε, πλέον σημασία έχει πως δεν έχουμε πρόταση».

Ο 30χρονος Σενεγαλέζος πάντως, ο οποίος είχε γίνει γνωστός κυρίως στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 όπου η αφρικανική χώρα έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά, κατάφερε να κάνει καριέρα στην Αγγλία, και ήταν ουκ ολίγες οι φορές που βρέθηκε να φιγουράρει σε ελληνικά πρωτοσέλιδα ως μεταγραφικός στόχος ομάδων.

«Δεν μπορώ να πω αν το βρίσκω πιθανό ή όχι να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Για μένα όλα είναι πιθανά σε αυτά τα ζητήματα. Ποτέ δεν ξέρεις...» κατέληξε ο Αλεξαντρ Κρστιτς που φρόντισε να αφήσει ένα παραθυράκι γύρω από την ερυθρόλευκη» προοπτική του άλλοτε άσου της Λίβερπουλ, δίχως πάντως να ξεδιαλύνει την υπόθεση με τις τοποθετήσεις του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα