Παρουσιάστηκε ο Κονέ (video)

Παρουσιάστηκε ο Κονέ (video)

Παρουσιάστηκε ο Κονέ (video)

Ο Παναγιώτης Κονέ παρουσιάστηκε από την Μπολόνια και στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας άσος τόνισε ότι ήρθε σε μία ομάδα με ιστορία, ενώ αποκάλυψε ότι ίνδαλμά του είναι ο Ζέεντορφ.

«Μετανάστευσα από τα Τίρανα στην Αθήνα με την οικογένειά μου σε ηλικία δύο ετών. Έχω ακόμα κάποια μέλη της οικογένειάς μου στην Αλβανία, αλλά είναι όλοι τους Έλληνες» δήλωσε αρχικά ο πρώην άσος της Μπρέσια.

«Ήρθα σε έναν σύλλογο που έχει ιστορία και φήμη, στόχος μου είναι να διατηρήσω την εικόνα που έχτισα την περασμένη σεζόν και ίσως να πετύχω κάποια τέρματα. Στην Μπρέσια σκόραρα μία φορά, αλλά τα προηγούμενα χρόνια είχα μέσο όρο 7-8 γκολ ανά σεζόν. Είμαι ένας δυναμικός μέσος, ταιριάζω σε όλους τους ρόλους, έχω παίξει ακόμα και πλέι μέικερ», πρόσθεσε ο μέσος των «ροσομπλού».

Τέλος, ο Παναγιώτης Κονέ αποκάλυψε πως το ίνδαλμα του είναι ο Κλάρενς Ζέεντορφ: «Ο Ζέεντορφ είναι το ίνδαλμα μου. Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής, ένας μέσος με εμπειρία. Έχει τα πάντα. Τρέξιμο, τεχνική και πολύ καλό πόδι. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω το ταλέντο μου».

Best of internet