Κατσουράνης: «Αυτοί θάβουν το ποδόσφαιρο»
«Οι παράγοντες κάνουν ότι μπορούν να θάψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι παίκτες να το κρατήσουν ψηλά», τόνισε ο μέσος του Παναθηναϊκού.
Σχετικά με την αναμέτρηση με το Ισραήλ υποστήριξε: «παίξαμε καλά για 70 λεπτά, πετύχαμε το γκολ και δώσαμε την ψυχή μας και πλέον θα έχουμε αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με τη Λετονία».
Οσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με την Λετονία, είπε: ««Τώρα για Την Τρίτη έχουμε τα διπλάσια προβλήματα, αλλά εμείς ποτέ δεν σκεφτόμαστε τα προβλήματα. Ο Αβραάμ παίζει τραυματίας, μπορεί να μη παίξει ο Νίνης, εγώ και ο Τοροσίδης θα είμαστε εκτός. Λογικά θα έρθουν κάποιοι παίκτες, αλλά όποιος κι αν έρθει είναι ίσος με όλους, θα παίξει, θα δώσει την ψυχή του και θα κάνει τη δουλειά καλύτερα κι από εμάς που είμαστε εδώ».
Κλείνοντας, συνόψισε σε μία φράση την κοινή επιθυμία όλη στην Εθνική: «Όλοι θέλουμε κι ευελπιστούμε να πάμε στο EURO 2012
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
