Πάει... Πόλη ο Ριέρα!

Πάει... Πόλη ο Ριέρα!

Δημήτρης Τομαράς
Πάει... Πόλη ο Ριέρα!

bet365

H ανακοίνωση απέμεινε πλέον για να λογίζεται παίκτης της Γαλατασαράι ο Ριέρα! Η πίεση που άσκησε ο Ισπανός στον Ολυμπιακό έπιασε τόπο και η μεγάλη πρόταση των Τούρκων... λύγισε τις τελευταίες αντιστάσεις!

Επόμενη στάση η... Πόλη για τον Ριέρα! Ο Ισπανός ύστερα από μία χρονιά στον Ολυμπιακό όπου οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν περισσότερα, όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι! Άλλωστε απομένει το τυπικό της ανακοίνωσης, αν κρίνουμε από και από όλα όσα γράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης!

Συγκεκριμένα με τίτλο «Ξεκίνησαν επαφές για τον Άλμπερτ Ριέρα» η ανακοίνωση της Γαλατά για τον Ισπανό άσο υπογραμμίζει: «Η Γαλατασαράι γνωστοποιεί ότι άρχισε επίσημα διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή Άλμπερτ Ριέρα. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει καινούρια ανακοίνωση».

Οι Τούρκοι με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσαν την πληροφορία που τους θέλει να συζητούν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Ισπανό αριστερό χαφ του Ολυμπιακού, κάτι πολύ πιθανόν να γίνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η Γαλατά είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κάνει δικό της τον Ριέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσφέρει λίγο παραπάνω από 4 εκατ. ευρώ και ενώ η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία εκπνέει στις 5 Σεπτεμβρίου.

Πίεσε πολύ ο Ριέρα, τα... τυπικά για την μεταγραφή!

Ο Άλμπερτ Ριέρα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με στόχο να πιέσει για να γίνει η μεταγραφή. Η Γαλατά τού προσφέρει πολύ καλό συμβόλαιο (τρία + ένα χρόνια με ετήσιες αποδοχές 3,5 εκατ. ευρώ) και ο Ισπανός χαφ θέλει πολύ να μετακινηθεί στον τουρκικό σύλλογο.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας αρχικώς του τόνισαν πως υπολογίζεται από τον προπονητή και την ομάδα και πως δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν στην παρούσα φάση. Παράλληλα ο Βαλβέρδε ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Όμως οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν ουσιαστικά κάνει το deal (καθώς το ύψος της πρότασης των Τούρκων δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αρνητική απάντηση...) και πως ο Ισπανός είναι πλέον μία... ανάσα στο να κλείσει στην Γαλατά.

Όπως όλα δείχνουν απομένουν πια οι σχετικές ανακοινώσεις. Η μόνη περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα είναι να κάνει πίσω ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι επαφές των δύο ομάδων πάντως επρόκειτο να συνεχιστούν μέχρι αργά προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Θα κινηθεί για φορ

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός εφόσον τελικώς ο Ριέρα αποτελέσει παρελθόν πρόκειται να κινηθεί για επιθετικό. Άλλωστε ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει επίμονα έναν στράικερ και φαίνεται πως μετά από αυτήν την εξέλιξη η διοίκηση της ΠΑΕ θα του ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα