Κοιτάζει εξωτερικό ο Γκαλίτσιος
Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Βασικό μέλημα του παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, είναι να βρει σύλλογο στην Ευρώπη για να αγωνιστεί.
Όσον αφορά στον Άρη Σοϊλέδη, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, το τεχνικό τιμ της Α.Ε. Λεμεσού δεν έχει πειστεί για τις ικανότητές του. Μάλιστα ο νεαρός πρώην χαφ των Πειραιωτών επρόκειτο να αναχωρήσει από το νησί της Αφροδίτης. Ωστόσο την τελευταία στιγμή ελήφθη από τον κυπριακό σύλλογο η απόφαση να παραταθεί η περίοδος δοκιμής του άλλη μία εβδομάδα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
