Μπλόκο σε Ψωμιάδη από ΑΕΚ!

Μπλόκο σε Ψωμιάδη από ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Μπλόκο σε Ψωμιάδη από ΑΕΚ!

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά των μετόχων της ΠΑΕ Καβάλας, με σκοπό να μπλοκάρει τη μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας από την οικογένεια Ψωμιάδη...

Με σκοπό να μην επιτρέψει την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Καβάλα προτού διασφαλίσει τα χρήματα που της οφείλονται, η διοίκηση της ΑΕΚ προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας Ψωμιάδη. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα δικαιωθούν στα Σπάτα, μια και τα χρήματα που αξιώνει η ΑΕΚ είναι από τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος δεν εμφανίζεται να έχει ρόλο στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Καβάλας.

Πάντως στην ΑΕΚ θεωρούν πως με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουν τα χρήματα που οφείλονται στην εταιρεία από τις τελεσίδικες αποφάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα