Το... χρίσμα στον Καράδαη
Ο Άρης υποδέχεται αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Δόξα Δράμας σε φιλικό παιχνίδι με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό. Στον εν λόγω αγώνα ο Σάκης Τσιώλης πονοκεφαλιάζει αναφορικά με την θέση του τερματοφύλακας μίας και ούτε λίγο ούτε πολύ η βασική τριάδα γκολκίπερ της ομάδας δεν μπορεί να δώσει το παρών για διαφορετικούς λόγους. Ο Μιχάλης Σηφάκης είναι με την εθνική ομάδα των Ανδρών, ο Σωκράτης Διούδης με την αντίστοιχη των Νέων ενώ ο Μάρκος Βελλίδης είναι τραυματίας.
Η εξέλιξη αυτή φέρνει στην ομάδα των Ανδρών τον Τάσο Καράδαη από την ομάδα του Άρη, Κ-20 ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως είχε πάρει μέρος στην πρώτη προετοιμασία της ομάδας που έλαβε χώρα στην πόλη του Καρπενησίου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
