Ο χαρούμενος Ρούντολφ

Ο χαρούμενος Ρούντολφ

Νίκος Αθανασίου
Ο χαρούμενος Ρούντολφ

bet365

Ο Ρούντολφ Γκέργκελι δήλωσε χαρούμενος για την μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως έρχεται στο «τριφύλλι» για να διακριθεί.

Ο Ούγγρος επιθετικός αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και όπως δήλωσε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους είναι αρκετά «ανεβασμένος» μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ασφαλώς και η ψυχολογία μου είναι ψηλά εν όψει των αγώνων της εθνικής ομάδας. Τελευταία στιγμή έγινε αυτή η μεταγραφή, κάτι που έπρεπε να γίνει για την καριέρα μου αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είχα θέση στο ρόστερ της Τζένοα. Ελπίζω στην Αθήνα να έχω περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστώ και να διακριθώ» τόνισε χαρακτηριστικά ο 26χρονος στράικερ που αναμένεται στην Παιανία την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα