Ψάχνεται για Μπράμο ο Ολυμπιακός!

Ψάχνεται για Μπράμο ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Ψάχνεται για Μπράμο ο Ολυμπιακός!
Το άστρο του Μάικ Μπράμος ανατέλλει και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του θέλοντας να τον αποκτήσει από την Γκραν Κανάρια.

Ο Ελληνοαμερικανός περιφερειακός αποφοίτησε πριν από δύο καλοκαίρια και αναζήτησε ομάδα στην πατρίδα των προγόνων του, για να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Είχε προταθεί σε αρκετές ελληνικές ομάδες με λίγα χρήματα, αλλά το ρίσκο να τον εμπιστευτεί το πήρε ο Αργύρης Πεδουλάκης για το Περιστέρι.

Οι εμφανίσεις του ήταν πολύ καλές και ανέβασε την αξία του τόσο, ώστε προσέλκυσε τα βλέμματα της φιλόδοξης Γκραν Κανάρια από την Ισπανία. Αγωνίστηκε σε 36 ματς συνολικά στο πρωτάθλημα και είχε 6,2 πόντους με 38% στα τρίποντα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις με το διαρκώς βελτιούμενο παιχνίδι του.

Η πρόσκληση του Ηλία Ζούρου στην Εθνική τού ανέβασε την αυτοπεποίθηση και μετά τις πολύ καλές επιδόσεις του στα φιλικά παιχνίδια (είχε 5,4 πόντους σε 11 αγώνες) αποτελεί βασικό στέλεχος της «επίσημης αγαπημένης». Η ικανότητά του, άλλωστε, να απειλεί συνεχώς το αντίπαλο καλάθι με μακρινά σουτ, αλλά να είναι και ιδιαίτερα αξιόπιστος αμυντικά, τον καθιστούν αυτόματα αγαπημένο παίκτη για κάθε προπονητή.

Στο συμβόλαιό του με την Γκραν Κανάρια υπήρχε μικρό buy out, η διορία για την καταβολή του όμως έληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ολυμπιακός θέλει να εντάξει τον Μπράμος στο ρόστερ του για να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή με έναν ρολίστα πολυτελείας που έχει τα φόντα να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή. Άλλωστε, είναι μόλις 24 ετών και αγωνίζεται δύο χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, στη ισπανική εφημερίδα La Provincia δήλωσε ότι οι προσδοκίες του από τη νέα σεζόν είναι πολύ μεγαλύτερες, θέλοντας να αγωνίζεται περισσότερο. Όπως τόνισε σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την καριέρα του στην Γκραν Κανάρια, «περιμένω να έχω μεγαλύτερο ρόλο. Πέρσι ήταν η πρώτη μου σεζόν στην ACB και μου πήρε λίγο χρόνο να συνηθίσω στο υψηλό επίπεδο. Έπαιζα επίσης πίσω από τον Τζέισι Κάρολ, την αξία tου οποίου όλοι γνωρίζουν. Με βοήθησε βέβαια να βελτιωθώ. Φυσικά, πιστεύω ότι ο ρόλος μου στην ομάδα πρέπει να μεγαλώσει και ελπίζω να κάνω το βήμα παραπάνω».

Αν δεν καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν το κόλπο γκρόσο και να τον αποκτήσουν το φετινό καλοκαίρι, δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την περίπτωση. Τον έχουν προσεγγίσει και θέλουν να τον «καπαρώσουν» για να πιάσει λιμάνι το επόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Γκραν Κανάρια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα