Στη Ρεν ο Χατζί

Στη Ρεν ο Χατζί

bet365

Ο Ρεν έφτασε μία ανάσα από την απόκτηση του Μελβούτ Ερντίγκ, ο Τούρκος τελικά παρέμεινε στην Παρί και οι Βρετώνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιουσούφ Χατζί από τη Νανσί.

Ο Μαροκινός επιθετικός επιστρέφει στη Ρεν μετά από 4,5 χρόνια, καθώς η ομάδα της Βρετάνης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του από τη Νανσί. Μπορεί ο Ερντίνγκ της Παρί να ήταν ο πρώτος στόχος του Φρεντερίκ Αντονετί, όμως τελικά θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού, και έτσι οι «ρενέ» στράφηκαν στη λύση του 31χρονου επιθετικού. Ο Χατζί υπέγραψε συμβόλαιο συναργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ οι οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής δεν έγιναν γνωστές.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα