Βεντούρης: «Κανένα θέμα με Εστογιανόφ»

Θοδωρής Βασίλης
Βεντούρης: «Κανένα θέμα με Εστογιανόφ»

bet365

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Γεράσιμος Βεντούρης, με δήλωσή του στο gazzetta.gr, τις φήμες περί διαπραγματεύσεων του Πανιωνίου με τη Νις για τον Φαμπιάν Εστογιανόφ. Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ουρουγουανό αστέρα.

Από το βράδυ της Τρίτης φήμες θέλουν τη Νις να συζητά με τον Πανιώνιο το ενδεχόμενο μεταγραφής του Φαμπιάν Εστογιανόφ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, η πρόταση της ομάδας της Νίκαιας ανέρχεται κοντά στο ένα εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών με δήλωσή του στο gazzetta.gr έβαλε τις καρδιές των οπαδών της ομάδας στηθέση τους. «Όταν πουληθεί πείτε μου και μένα σε ποια ομάδα να ξέρω. Δεν υπάρχει κανένα θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Βεντούρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα