Τίτλοι τέλους για Ρόμενταλ!

Τίτλοι τέλους για Ρόμενταλ!

Δημήτρης Τομαράς
Τίτλοι τέλους για Ρόμενταλ!

bet365

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου για τους Ντένις Ρόμενταλ και Ολυμπιακό έλαβε τέλος το απόγευμα της Τρίτης με την δημοσιοποίηση της αποδέσμευσης του παίκτη από την ΠΑΕ.

Μετά από αρκετές και πολύωρες επαφές ο Ολυμπιακός κατάφερε μέσα σε αυτές τις μέρες να βρει την χρυσή τομή με τον Ντένις Ρόμενταλ στο θέμα της αποζημίωσής του και την Τρίτη παίχθηκε το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ της αποχώρησης του έμπειρου Δανού δεξιού χαφ με την ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο Ρόμενταλ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και την Μπρόντμπι. Παρελθόν αποτελεί και ο Γκιγιόμ Πάνουελ αλλά και ο Γιώργος Νικλητσιώτης που δόθηκε ως δανεικός σε ολλανδικό σύλλογο.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ντένις Ρόμενταλ και Γκιγιόμ Πάνουελ καθώς και την ολοκλήρωση της παραχώρησης, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, του ποδοσφαιριστή Γιώργου Νικλητσιώτη στην ολλανδική Χέμλον Σπόρτ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα