«Ούτε μία στο εκατομμύριο»!

Gazzetta team
«Ούτε μία στο εκατομμύριο»!

bet365

Ο αρχηγός και σκόρερ του Λεβαδειακού στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα (4-0) μίλησε στο gazzetta.gr για το ύποπτο από την UEFΑ ματς, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να έχει στηθεί!

Ο ελεύθερος, πλέον, μέσος ήταν παρών στο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League με αντίπαλο τον Διαγόρα, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως χειραγωγημένο από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Γιάννης Ταραλίδης δεν γνώριζε για το έγγραφο που είχε αποσταλεί από την UEFΑ και την αναφορά του γενικού γραμματέα Aθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή στην Εισσαγελέα Πρωτοδικών.

Το gazzetta.gr ήταν αυτό που ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή για την υπόθεση με το «ύποπτο» ματς, με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος των Βοιωτών να αναφέρει:

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο το παιχνίδι αυτό θεωρήθηκε ύποπτο. Αντιμετωπίσαμε τον Διαγόρα για τα πλέι οφ. Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο».

Ο αρχηγός του Λεβαδειακού στάθηκε, μάλιστα, στη δύσκολη επικράτηση, αλλά δεν άφησε κιόλας περιθώρια αμφισβήτησης:

«Ίσα ίσα στο συγκεκριμένο ματς δυσκολευτήκαμε αρκετά. Η επικράτηση δεν ήταν εύκολη. Τα άλλα παιχνίδια κυμάνθηκαν σε μικρό σκορ. Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Ίσως η UEFΑ το πιστεύει αυτό λόγω της έκτασης και της διακύμανσης του σκορ. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως το γιατί. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο τέτοια περίπτωση να ισχύει αυτό».

 

Τελευταία Νέα