«Μέχρι Τετάρτη στις 20:00 οι μεταγραφές»

Gazzetta team
«Μέχρι Τετάρτη στις 20:00 οι μεταγραφές»

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι οι μεταγραφές των ελληνικών ομάδων θα μπορούν να γίνουν μέχρι αύριο στις 20:00 εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011, τελευταία ημέρα της θερινής μετεγγραφικής περιόδου, οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 20:00.

Επιπλέον, ανακοινώνεται εκ νέου ότι ξεκινάει από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 η μετεγγραφική περίοδος για τους άνεργους ποδοσφαιριστές. Σημειώνεται ότι ως άνεργοι ποδοσφαιριστές λογίζονται όσοι εμπίπτουν στις διατάξεις του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της FIFA (άρθρο 6)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα