«Μπαμ» και... κάτω με Ζινιάκ! (vid)

«Μπαμ» και... κάτω με Ζινιάκ! (vid)

Gazzetta team
«Μπαμ» και... κάτω με Ζινιάκ! (vid)

bet365

Έτοιμος για βόμβα μεγατόνων φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να φέρει στο Λιμάνι τον Αντρέ Πιερ Ζινιάκ της Μαρσέιγ και να... πέσουν τα τσιμέντα στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΦΩΣ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Πιερ Ζινιάκ της Μαρσέιγ, αντιπάλου των Ερυθρολεύκων στον όμιλο του Champions League. Ο Γάλλος διεθνής με ρίζες από την Αλγερία κόστισε 17 εκατ. ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι και παραχωρείται δανεικός από τους Μασσαλούς.

Το γιατί η Μαρσέιγ αποφάσισε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, δεν έχει γίνει ακόμη σαφές, όμως αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι ότι ο Ντεσάμπ δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Και ο Ζινιάκ από την πλευρά του δεν έδειξε την περασμένη σεζόν να προσαρμόζεται πλήρως, αφού πέτυχε μόλις 7 γκολ. Αριθμός ιδιαίτερα χαμηλός για τα δεδομένα του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον επιθετικό των «τρικολόρ» στα 25 του χρόνια, έστω και δανεικό για ένα έτος μόνο (σε πρώτη φάση δεν τον πουλάει η Μαρσέιγ), θα θεωρηθεί τεράστια επιτυχία, μια και οι ελληνικοί σύλλογοι δεν έχουν συχνά την πολυτέλεια να φέρνουν στο πρωτάθλημά μας παίκτες τέτοιου βεληνεκούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα