17 συμπεράσματα-αλήθειες!

17 συμπεράσματα-αλήθειες!

bet365

Μπορεί να είδαμε Σούπερ... Λίγα, αλλά ίσως ήταν αρκετά για τα πρώτα συμπεράσματα. Θέλετε εκτιμήσεις; Μπορεί. Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος δίνει τροφή για σκέψεις. Εκτιμήσεις που ίσως αποτελέσουν χαστούκι! Ίσως όμως να είναι σαν κι αυτά που ξυπνούν τους ασθενείς μετά τη... νάρκωση.

Συμπέρασμα 1ο: Το πρωτάθλημα να αρχίσει και οι υπόλοιποι να πάνε να… Παράγοντες (της Σούπερ Λίγκα) με πρεσβυωπία.

Συμπέρασμα 2ο: Ο ΠΑΟΚ δύσκολα φέτος θα χάνει βαθμούς. Μπορεί να είχε Φωτάκη αυτή τη φορά, όμως την προηγούμενη φορά είχε Μπαλάφα. Συχνά έχει όμως… Βιεϊρίνια. Και η σοβαρότητα στο παιχνίδι δείχνει να μπαίνει στο πετσί του. Σήμα κατατεθέν της δουλειάς του Μπόλονι.

Συμπέρασμα 3ο: Ο Παναθηναϊκός τρέχει! Μέχρι και στις καθυστερήσεις. Οι παίκτες του κάνουν τη φανέλα τους… στουπί. Ίσως γιατί ξέρουν φέτος ότι χωρίς Σισέ και Ζιλμπέρτο θα τους φάνε… ζωντανούς στην Περιφέρεια! Περιπατητές τύπου Γκοβού γιοκ. Και ο «Κατσούρ» (με Νίνη, Λέτο) στον πάγκο...

Συμπέρασμα 4ο: Η Ξάνθη έχει μάγκα προπονητή που δεν μεμψιμοιρεί. Δεν ψάχνει δικαιολογίες. Και ας ηττήθηκε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Αν είδατε και ακούσατε δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα καταλάβατε και το επίπεδο του προπονητή. Που έχει νοοτροπία… ξένων πρωταθλημάτων, άλλωστε είχε αγωνιστεί στο εξωτερικό. Θαυμάστε τις, γιατί δεν τις ακούμε συχνά:

-Του πλέκει το εγκώμιο ο δημοσιογράφος και αναφέρεται στις ευκαιρίες και στην πίεση που έγινε στον ΠΑΟΚ.

«Καλές οι ευκαιρίες, θετικό το όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε. Αυτό μένει. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, τα φιλικά τέλειωσαν και υπάρχει η ανάγκη των βαθμών. Δεν μετράει τόσο η εικόνα της ομάδας…»

-Ναι, αλλά δεν είστε ευχαριστημένος με τόσες πολλές ευκαιρίες και το καλό ποδόσφαιρο; (κάτι είπε για χρόνο, που είναι νωρίς κλπ)

«Μα τι λέτε… Το πρωτάθλημα άρχισε»!

Συμπέρασμα 5ο: Ο Τοτσέ όχι μόνο δεν είναι Σισέ, αλλά κάποιες φορές νομίζεις ότι μπορεί να μην είναι και… Πετρόπουλος! Θέλει κι αυτός το χρόνο του. Ο Παναθηναϊκός τον έχει όμως;

Συμπέρασμα 6ο: Του πάει η αφάνα του Κλέιτον. Ίσως γιατί είναι… αφανής, αλλά καθόλου ήρωας όταν αγωνίζεται!

Συμπέρασμα 7ο: Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν έχει τη φαντασία του Σίτο Ριέρα. Γκολάρα ο Ισπανός, ο οποίος έδωσε άλλο χρώμα στην πρεμιέρα με αυτή την γκολάρα.

Συμπέρασμα 8ο: Ο Βιεϊρίνια συνεχίζοντας αυτές τις εμφανίσεις, θα πάρει μεταγραφή! Ο Πορτογάλος είναι ένα κλικ παραπάνω από όλους τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ και όχι μόνον…

Συμπέρασμα 9ο: Ο Άρης θέλει φορ και το φωνάζει. Η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο όταν βρει το εύκολο γκολ. Ε, και η γκαντεμιά (με τα δοκάρια) δεν θα είναι μόνιμη!

Συμπέρασμα 10ο: Ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις. Τα χρόνια περνούν, οι Ηπειρώτες δίνουν… ρεσιτάλ με την αγάπη και συμπεριφορά τους.

Συμπέρασμα 11ο: Ο Καραγεωργίου παραμένει… αλεπού. Ειδικά στα εκτός έδρας ματς είναι ειδικός στο να κλέβει βαθμούς. Το ξανάκανε με τον Τζούνιορ. Όταν βλέπεις Καραγεωργίου στον αντίπαλο πάγκο να ξέρεις ότι δεν πανηγυρίζεις ποτέ πριν από τη λήξη!

Συμπέρασμα 12ο: Η δεύτερη ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε πρόσωπα ίσως να είναι καλύτερη από την πρώτη όλων στη Σούπερ Λίγκα. Και Μακούν και επιθετικό. Ίσως και Ορμπάιθ. Τα πρωταθλήματα, ωστόσο, δεν κερδίζονται μόνο με τα ονόματα.

Συμπέρασμα 13ο: Ο ΟΦΗ έλειψε από το πρωτάθλημα. Ένας νέος ΟΦΗ όμως, διαυγής σαν τη ρακή. Όχι ένας ΟΦΗ στο άρμα μεγάλων συλλόγων, που μοιάζει με θολό, κακοφτιαγμένο κρασί. Ο αυτόνομος ΟΦΗ έχει πολλά να δώσει στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό ας το έχουν κατανού τα κοπέλια της διοίκησης!

Συμπέρασμα 14ο: Ο Παναιτωλικός τι να σκέφτεται άραγε από την αναβολή της πρεμιέρας του; Τριάντα τέσσερα χρόνια είχε να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία (Σούπερ Λίγκα πλέον τρομάρα της!) τα αρνιά από τον εορτασμό της ανόδου είχαν… χωνευτεί για τα καλά και τελευταία στιγμή έμαθαν ότι δεν θα πάνε στη… σέντρα. Ότι θα πάνε αργότερα και ίσως ο Αστέρας ως αντίπαλος να μην είναι και… Αστέρας. Ο Χαριστέας πάντως θα προσγειώθηκε για τα καλά στην ελληνική πραγματικότητα.

Συμπέρασμα 15ο: Οκτάρα η Μάντσεστερ, εξάρα η Ρεάλ, πεντάρα η Μάντσεστερ Σίτι. Αν τύχει και αλλάξεις κανάλι και δεις ελληνικό πρωτάθλημα, νομίζεις ότι παίζει slow motion. Ευτυχώς που υπήρχε και το ματς της Νέας Σμύρνης δηλαδή…

Συμπέρασμα 16ο: Μια χαρά διαιτησίες είδαμε. Ένα-δύο σοβαρά λάθη τα θεωρούμε ανθρώπινα. Πρεμιέρα ήταν! Η αγωνιστική όμως δεν… ολοκληρώθηκε!

Συμπέρασμα 17ο: Θα υπάρξει καμία μεταγραφή του ΠΑΟ που να μην προκύπτει διαφορά στο… οικονομικό; Με Κάστρο, Βιέρα και έναν καλό αριστερό μπακ μήπως οι Πράσινοι ήταν άλλη ομάδα; Και επειδή η στήλη είναι για συμπεράσματα: Ασφαλώς και θα ήταν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα