«Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός»

«Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός»

bet365

Σέντρα στη Super League και τα ερωτήματα πολλά… Ευτυχώς, για το αγωνιστικό κομμάτι το gazzetta.gr δίνει απαντήσεις μέσα από τα μάτια του τεχνικού του ΠΑΣ, Στεφάν Ντεμόλ.

Έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός;

«Είναι το μεγάλο φαβορί και για τη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός πήρε άνετα πέρσι τον τίτλο, αρκετές αγωνιστικές πριν από το τέλος είχε στεφθεί πρωταθλητής. Στα πλεονεκτήματά του η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ξέρει την ομάδα, έκανε ο ίδιος προετοιμασία και πέρασε δικά του στοιχεία. Οι παίκτες που είχαν αποκτηθεί πέρσι έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα, ενώ ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε περισσότερο από όλες τις ομάδες. Πιστεύω πως ξεκινά πιο μπροστά απ’ όλες τις ομάδες, έδειξε πιο έτοιμος, έχει πολλές λύσεις, ωστόσο πρέπει να διαχειριστεί σωστά και το γεγονός πως είναι σε πολύ δύσκολο όμιλο στην Ευρώπη και πρέπει να δώσει τα πάντα.

Είναι η πιο αξιόπιστη ομάδα ο ΠΑΟΚ;

«Ο Λάζλο Μπόλονι είναι το μεγαλύτερο κέρδος του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ προέβη σε μια πολύ σωστή κίνηση, ο Μπόλονι είναι εξαιρετικός τεχνικός και φαίνονται ήδη τα αποτελέσματά του. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην ενισχύθηκε ιδιαίτερα, κράτησε όμως τον κορμό του, ο Βιεϊρίνια έμεινε και η ομάδα δείχνει πιο ώριμη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Η δουλειά του Μπόλονι πιστεύω πως θα φέρει αποτελέσματα και αν ο ΠΑΟΚ είναι σταθερός όπως στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, τότε θα μπει με καλές πιθανότητες στη μάχη του τίτλου».

Θα μπει σφήνα ο Άρης του Τσιώλη;

«Είναι ομάδα με ικανό προπονητή, γήπεδο γεμάτο και μεταγραφική ενίσχυση. Ο Τσιώλης έδειξε από πέρσι πώς θέλει την ομάδα, συνεχίζει και φέτος το έργο και στην ομάδα πιστεύουν σε αυτόν. Ο Άρης ενισχύθηκε, δεν μπορώ να κρίνω αν η προετοιμασία του πήγε καλά, όμως για να μπει σφήνα χρειάζεται τη σταθερότητα που έδειξε στα τελευταία παιχνίδια την περσινή σεζόν. Υπάρχει ενθουσιασμός και ένα καλό ξεκίνημα θα του δώσει ώθηση για να μηχάσει από νωρίς την επαφή με τους μεγάλους»

«Θα παλέψει μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός»

Θα είναι κατώτεροι των περιστάσεων ΑΕΚ και Παναθηναϊκός;

«Η ΑΕΚ τερμάτισε περίπου 23 βαθμούς πίσω από την κορυφή, οπότε δεν μπορώ να πω πως θα είναι χειρότερη. Έμεινε ο Χιμένεθ, έφυγαν αρκετοί βασικοί, υπήρξε προσθήκη με έναν ικανότατο παίκτη όπως ο Γκούντγιονσεν, ωστόσο δεν δείχνει πως μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους. Δεν γνωρίζω τι μεταγραφές θα γίνουν μέχρι την πρεμιέρα της και η αποστολή για πρωταθλητισμό είναι δύσκολο να φτάσει στον στόχο της.

Ο Παναθηναϊκός έχασε παίκτες στους οποίος είχε στηριχθεί και είναι δύσκολο να βρει αμέσως νέο πλάνο για να καλυφθούν τα κενά, ενώ και οι μεταγραφικές κινήσεις δεν ήταν αυτές που θα βοηθούσαν τον προπονητή. Ο Φερέιρα δεν είχε τον χρόνο που ήθελε, τα αποτελέσματα ήταν άσχημα και η ομάδα βρίσκεται στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση που θα μπορούσε να είναι πριν από την έναρξη πρωταθλήματος. Αν ο Παναθηναϊκός αντεπεξέλθει ψυχολογικά πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο του, δεν θα είναι κακός και είναι σε θέση να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, ο Φερέιρα είναι κοντά στους παίκτες και όλοι ξέρουν πως έχουν φτάσει σε οριακό σημείο».

Ποια από τις υπόλοιπες ομάδες δείχνει ικανή για την έκπληξη;

«Ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι θα παίξουν στη Σούπερ Λίγκα, οπότε είναι δύσκολο να μιλήσεις για εκπλήξεις τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ανέβηκαν ομάδες με φιλοδοξίες, υπάρχουν σύλλογοι όπως ο Ατρόμητος που προέβησαν σε σημαντικές μεταγραφές, ενώ δεν γνωρίζουμε αν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα συνεχίσουν στη Σούπερ Λίγκα».

Οι νέοι θα είναι ωραίοι;

«Πιστεύω πως μπορούν να κάνουν καλή πορεία. Ο Παναιτωλικός κράτησε τον περσινό κορμό, πήρε έμπειρους παίκτες και έχει κόσμο που είναι δίπλα του. Είναι άπειρος, αλλά διψασμένος για συνεχή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα. Δεν ξέρω αν θα κάνει την έκπληξη, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε θετική παρουσία.

Στόχος της ομάδας μου είναι η παραμονή και δεν κοιτάζουμε ποια ομάδα θα πέσει και ποια θα μείνει. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας, είμαι ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έγιναν, την προετοιμασία, ενώ κρατήσαμε σε μεγάλο βαθμό τον περσινό κορμό και αυτό μας βοηθά να δουλέψουμε καλύτερα. Πιστεύω πως αυτή η πρεμιέρα μάς βρίσκει έτοιμους και σίγουρα τι καλύτερο ξεκίνημα από μια νίκη. Δεν θα σταθώ στις ομάδες που θα πέσουν ή ποιες πρέπει να ανέβουν, εξάλλου τρεις ομάδες πρέπει να έχουμε από κάτω. Ο ΠΑΣ πρέπει να μείνει ωραίος, ο κόσμος είναι στο πλευρό του και η θέση του στη Σούπερ Λίγκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα