Ασκήσεις τακτικής και δίτερμα στον Εργοτέλη
Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Το απογευματινό πρόγραμμα του Εργοτέλη αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας έπαιξαν δίτερμα. Με την σαββατιάτικη προπόνηση που θα αρχίσει στις 10 το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της κρητικής ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη.
* Στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων κλήθηκαν οι Νίκος Καρέλης και Χρήστος Χρυσοφάκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα συμμετέχουν στον επίσημο αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Κύπρο στις 2 Σεπτεμβρίου και το φιλικό παιχνίδι με την Αυστρία στις 5 του μήνα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
