Στα υπ'όψιν ο Γκαλάτο!

Στα υπ'όψιν ο Γκαλάτο!

Νίκος Αθανασίου
Στα υπ'όψιν ο Γκαλάτο!

bet365

Ο θηριώδης(1.93) πρώην πορτιέρο της Μάλαγα, Ροντρίγκο Γκαλάτο, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό που πολύ δύσκολα, όμως, θα προχωρήσει στην απόκτηση «αντί-Τζόρβα»!
Η παραχώρηση του Αλέξανδρου Τζόρβα στην Παλέρμο έφερε στο προσκήνιο θέμα τερματοφύλακα για τον Παναθηναϊκό και όπως είναι λογικό δεν άργησαν να φτάσουν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ.
Μία από αυτές, είναι για τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο Χοσέ Γκαλάτο, ο οποίος ανήκε στην Μαλάγα και τελείωσε τη χρονιά ως δανεικός στη Ξαμάξ, πριν μείνει ελεύθερος. Ο Γκαλάτο, μάλιστα, συνεργάστηκε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ισπανική ομάδα αλλά μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού.
Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή την στιγμή οι πιθανότητες είναι λίγες για να «ψαχτεί» ο Παναθηναϊκός για τερματοφύλακα όσο... παράλογο και αν ακούγεται αυτό!
Who is who
Ο Ροντρίγκο Χοσέ Γκαλάτο γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου τους 1983 στο Πόρτο Αλέγκρε και ξεκίνησε την καριέρα του στη Γκρέμιο όπου είχε 21 συμμετοχές, το 2008 πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Παραναένσε, έχοντας 58 ματς κάτω από τα δοκάρια, στα δύο χρόνια που παρέμεινε στην ομάδα.
Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Λίτεξ Λόβετς και το ξεκίνημα της σεζόν του 2010 τον βρήκε στη Μάλαγα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Εκεί έπαιξε 4 ματς , κάνοντας ντεμπούτο στις 12/09/10 κόντρα στη Ζαραγόσα, για να βρεθεί την ίδια σεζόν στην Ελβετική Ξαμάξ και μετά από 1 συμμετοχή δεν βρήκε ξανά θέση στην 11αδα. Τώρα είναι ελεύθερος και ψάχνει το νέο σταθμό στη καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα