«Τελειώνουν» με Ουρτάδο

«Τελειώνουν» με Ουρτάδο

Δημήτρης Τομαράς
«Τελειώνουν» με Ουρτάδο

bet365

Ο Μοϊσές Ουρτάδο βρίσκεται πλέον κοντά στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό μετά την συνάντηση που είχε ο μάνατζέρ του με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας την Παρασκευή. Εφόσον τελικά ο Ισπανός αποτελέσει παρελθόν ο Πάμπλο Ορμπάιθ θα πλησιάσει και άλλο στο λιμάνι.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζονται οι επαφές προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στο ζήτημα της αποχώρησης του Μοϊσές Ουρτάδο. Στο πλαίσιο αυτό έγινε την Παρασκευή επαφή του εκπροσώπου του Ισπανού ποδοσφαιριστή με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας. Επαφές για το θέμα αυτό είχε και ο ίδιος ο παίκτης με τον παράγοντα της ομάδας, Γιάννη Βρέντζο.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οι πλέον ουσιαστικές εξελίξεις για το θέμα αυτό. Εάν τελικά ο Ουρτάδο αποτελέσει άμεσα παρελθόν τότε ο Πάμπλο Ορμπάιθ θα βρεθεί πια πολύ κοντά στο να κλείσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα