Ντεσάμπ: «Έμπειρος ο Ολυμπιακός»
«Δεν χαμογελάω πλέον με την παρουσία της Ντόρτμουντ στον όμιλο. Είναι πολύ ομοιογενής ομάδα και μπορεί να παίξει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η σειρά των παιχνιδιών είναι πολύ σημαντική και το παίρνεις τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό. Αν είμαι αισιόδοξος; Θα έπρεπε να είμαι και έχουμε την φιλοδοξία να πάρουμε την πρόκριση από τους ομίλους για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού της Μαρσέιγ.
Στη συνέχεια, ο Ντεσάμπ αναφέρθηκε στο Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι μπορεί οι ερυθρόλευκοι να είναι θεωρητικά ένα επίπεδο κάτω από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, όμως είναι πολύ έμπειρη ομάδα στο Champions League. «Στα χαρτιά ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πιο κάτω, όμως είναι μία ομάδα με εμπειρία στο Champions League. Η έδρα του είναι «καυτή». Το λέω αυτό, γιατί βρέθηκε εκεί με την Μονακό. Δεν είναι ποτέ εύκολο, όμως μετά θα πρέπει και αυτοί να έρθουν στο «Βελοντρόμ», που οι 40.000 οπαδοί ακούγονται σαν να είναι 60.000», σχολίασε ο Γάλλος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
