Ιμπαγάσα: «Περνάμε με 9-10 βαθμούς»
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα κατέθεσε στην ΝΕΤ τις απόψεις του σχετικά με τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντινός άσος τόνισε: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περάσουμε».
Αναφορικά με το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις του είπε: «Θα είναι σίγουρα δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Καλό θα ήταν να παίξουμε πρώτα εκτός έδρας για να πάρουμε βαθμούς και έτσι να βελτιωθεί η ψυχολογία μας για τους αγώνες στο γήπεδό μας».
Τέλος ερωτηθείς για το πόσοι βαθμοί θα απαιτηθούν για την πρόκριση απάντησε: «Γύρω στους 9-10 βαθμούς. Έτσι το υπολογίζω. Με τόσους μπορούμε να περάσουμε. Το θέμα είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
