Τα τρία σενάρια για τη σέντρα

Δήμος Μπουλούκος
Τα τρία σενάρια για τη σέντρα

bet365

Μετά την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το πρωτάθλημα ξεκινάει. Το gazzetta.gr δίνει όλες τις απαντήσεις στα σενάρια για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Φτάσαμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη της Σούπερ Λίγκας. Το gazzetta.gr αναλύει όλα τα πιθανά σενάρια, δηλαδή η πρεμιέρα να γίνει με πέντε αγώνες, με έξι, ή να μη γίνει καθόλου, αν και το τελευταίο είναι αρκετά τραβηγμένο και παρακινδυνευμένο!

Πλέον δεν υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα από Λάρισα και Πανσερραϊκό, καθώς απέσυραν την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια μέχρι να συζητηθεί η υπόθεσή τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και για την έναρξη του πρωταθλήματος εκκρεμεί μόνο η απόφαση για τον Ηρακλή.

Τα σενάρια με πέντε ή έξι αγώνες

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ζήτησε να μην υποβιβαστεί για την υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας, καθώς το λάθος το έκανε ο πρώην πρόεδρός της Γιάννης Τάκης και δεν ευθύνεται το σωματείο. Η απόφαση θα βγει αύριο το μεσημέρι και εάν είναι θετική για τον Ηρακλή, τότε το θέμα του υποβιβασμού του θα ξανασυζητηθεί στη δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για να βγει νέα απόφαση.

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι θα αναβληθεί από την πρεμιέρα και ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης –που έμεινε στην κατηγορία αντί του Ηρακλή– και έτσι θα έχουμε πρώτη αγωνιστική με πέντε μόνο ματς. Εάν απορριφθεί η προσφυγή του «Γηραιού» την Παρασκευή τότε πάμε για σέντρα με έξι ματς και με το ματς του Αστέρα να διεξάγεται κανονικά.

Το σενάριο χωρίς πρεμιέρα

Υπάρχει και το τελευταίο σενάριο που αφορά ενδεχόμενη προσφυγή ομάδας στα πολιτικά δικαστήρια, για ασφαλιστικά μέτρα και μπλόκο στην πρεμιέρα. Μπορεί να συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες αλλά είναι υπαρκτό. Από τη στιγμή βέβαια που απέσυραν την προσφυγή τους ΑΕΛ και Πανσερραϊκός, τότε λίγες είναι οι ομάδες που μπορούν να προσφύγουν στην πολιτική δικαιοσύνη καθώς απειλούνται με αποβολή από το ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ. Πιθανόν η μία να είναι ο Ηρακλής εάν δεν δικαιωθεί από το Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ή ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, που πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα!

Όπως και να έχει, η τελευταία πράξη για την πρεμιέρα θα παιχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής... Πάντως μιλάμε για ατελείωτο μπάχαλο που δεν έχει τελειωμό και κανείς δεν ξέρει πότε και εάν δούμε κανονική αγωνιστική με όλα τα ματς και με τις ομάδες που δικαιούνται θέση στη Σούπερ Λίγκα!

Για παράδειγμα ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας, που βάσει κανονισμού καλούνται να πάρουν τις θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας κατέθεσαν σήμερα φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να εξασφαλίσουν άδεια. Η απόφαση από την αρμόδια επιτροπή θα ληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου και αν πάρουν την άδεια τότε αυτές θα παίξουν στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα