Πήρε Εστιγαρίμπια η Γιουβέντους
Ο Εστιγαρίμπια ανήκει στη Λε Μαν, αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Αργεντινή με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις και ο δανεισμός του θα κοστίσει στους «μπιανκονέρι» 450.000 ευρώ, ενώ θα μπει και οψιόν αγοράς στα 5 εκατ. ευρώ.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Παραγουανός. «Θα αγωνιστώ στην Ιταλία. Μου έχουν πει να μην αποκαλύψω το όνομα του συλλόγου μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Οι εκπρόσωποί μου είναι ήδη στην Ιταλία για τις τελικές λεπτομέρειες».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
