«Ο Ραούλ θέλει ΑΕΚ, αλλά... »

«Ο Ραούλ θέλει ΑΕΚ, αλλά... »

Γιώργος Καραμάνος
«Ο Ραούλ θέλει ΑΕΚ, αλλά... »

bet365

Ο εκπρόσωπος του Ραούλ Ταμούδο επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr τις συζητήσεις, την οικονομική διαφορά και την επιθυμία του Ισπανού φορ να έρθει στην ΑΕΚ και την ύπαρξη αντίζηλου από την Ελλάδα.


Εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Ωστόσο, οι μέρες ολοένα και λιγοστεύουν, υποχρεώνοντάς τον να επισπεύσει την απόφασή του. Σύμφωνα με όσα είπε στο gazzetta.gr ο μάνατζέρ του, Τόμας Ντουράν, ο Ραούλ Ταμούδο θα ήθελε ο προορισμός του να είναι η ΑΕΚ. Ωστόσο, προφανώς υπάρχει χάσμα στο οικονομικό, που διατηρεί τον παίκτη μακριά από την Ενωση. Ίσως όχι όμως και από την Ελλάδα. Όπως ανέφερε άλλωστε ο Ντουράν, ο Ταμούδο έχει πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα!

«Έχω μιλήσει και με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει επικοινωνήσει και με τον παίκτη για να του αναλύσει το πλάνο του. Η προοπτική μιας τόσο καλής ομάδας ασφαλώς και ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Ραούλ. Εκείνος θα ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες διαφορές (σ.σ. τα χρήματα που θα ήθελε ο παίκτης).

Δεν είναι όμως μόνο η ΑΕΚ που ενδιαφέρεται. Υπάρχει ακόμα μία ομάδα από την Ελλάδα (;) και τρεις από την Ισπανία και άλλες χώρες. Επειδή οι μέρες περνάνε, δεν θα καθυστερήσουμε πολύ να πάρουμε την απόφασή μας. Ο Ραούλ όπως σας είπα θα ήθελε να πάει καλά το θέμα με την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι μας», ήταν το σαφές υπονοούμενο του Ισπανού ατζέντη, ο οποίος λογικά θα έχει ακούσει από τον Χιμένεθ την ανάλυση των οικονομικών δυνατοτήτων της ΑΕΚ και το ποσό που θα μπορούσε να προσφέρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα