Ενθουσιασμένος ο «Βάσκος» Παπαμακάριος

Γιάννης Ράμμας
Ενθουσιασμένος ο «Βάσκος» Παπαμακάριος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στα 31 του ο Μανώλης Παπαμακάριος έκανε το ταξίδι στο εξωτερικό και δήλωσε χαρούμενος όσο κι ανυπόμονος που θα αγωνιστεί με τη Λαγκούν Άρο στην ισπανική λίγκα.

Ο έμπειρος γκαρντ θα φορά τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος του Σαν Σεμπαστιάν και κατά τη σημερινή επίσημη παρουσίασή του τόνισε πως «είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της Λαγκούν Άρο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου, αφού μετά το ΝΒΑ η Liga Endesa είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Συν τοις άλλοις, βρίσκομαι σε μία από τις πιο ογανωμένες ομάδες της λίγκας».

Όσο για τις προσωπικές φιλοδοξίες του με τη Λαγκούν Άρο, ο πρώην παίκτης του Περιστερίου, του Μακεδονικού, του Ολυμπιακού και του Πανελλήνιου υποσχέθηκε «σκληρή δουλειά. Ανυπομονώ να αρχίσουμε. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός, να αγωνίζομαι 40 λεπτά και να μην παραδίνομαι».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα