Περιμένει ο Ντέλεφ

Περιμένει ο Ντέλεφ

Gazzetta team
Περιμένει ο Ντέλεφ

bet365

Ο Σπας Ντέλεφ είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού για την επίθεση και ο μάνατζερ του φορ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Νικολάι Ζεΐνοφ τόνισε πως περιμένει την πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Ο εκπρόσωπος του 22χρονου παίκτης μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος», αποκαλύπτοντας πως έχει προτείνει τον νεαρό επιθετικό, τον οποίο έχει τσεκάρει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς: «Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντέλεφ. Ο ποδοσφαιριστής παρακολουθείται εδώ και πολύ καιρό από την ελληνική ομάδα, τον έχει δει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και εμείς τον έχουμε προτείνει. Από τον συνεργάτη μου στην Ελλάδα έχω ενημερωθεί ότι είναι πιθανό να καταθέσει πρόταση ο Ολυμπιακός. Αυτό ακόμη δεν έχει συμβεί αλλά γνωρίζω πως αναζητούν έναν επιθετικό στο στυλ του Ντέλεφ. Γρήγορο και καλό στην περιοχή. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πιστεύουμε πως είναι η ώρα να αποχωρήσει».

Στη συνέχεια ο Νικολάι Ζεΐνοφ αναφέρθηκε στη τιμή του πελάτη του: «Η τιμή πώλησης του είναι συγκεκριμένη, αλλά δεν μπορώ να σας την πω. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός ικανοποιεί απόλυτα τον παίκτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα