Ο ΛεMπρον οπαδός της Λίβερπουλ και... του Γκασόλ! (video)

Gazzetta team

bet365

Μετά τον Κόμπε Μπράιαν και ο «Βασιλιάς» δηλώνει φαν του ποδοσφαίρου και δη της Λίβερπουλ. Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει ότι θέλει η παρέα του Τζέραρντ να κοντράρει την Μπάρτσα, ενώ τόνισε τον θαυμασμό του για τον Πάου Γκασόλ!

O Λεμπρόν Τζέιμς βρίσκεται στην Βαρκελώνη αυτές τις μέρες και επισκέφτηκε τους Μπλαουγκράνα, όμως δήλωσε οπαδός της Λίβερπουλ. Εκτός αυτού, σε σχετική ερώτηση μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πάου Γκασόλ και τον Ρίκι Ρούμπιο δηλώνοντας θαυμαστής του Ισπανού σέντερ.

«Υπάρχουν πολλοί καλοί Ισπανοί, όπως ο Πάου Γκασόλ και ο Ρίκι Ρούμπιο, αλλά αυτός που λατρεύω να βλέπω είναι ο Μαρκ Γκασόλ. Τον παρατηρώ συνεχώς. Προπονείται σκληρά και βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, θέλοντας φτιάξει το δικό του όνομα, ανεξάρτητα με το τι κάνει ο μεγάλος του αδερφός. Κάνει απίστευτα πράγματα με τη μπάλα τόσο με την εθνική όσο και στο Μέμφις. Είμαι θαυμαστής του», είπε χαρακτηριστικά ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ και πρόσθεσε:

«Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Περιμένω πως και πώς να πάω να δω την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα στάδια στον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που, αποτελώ κομμάτι μιας ομάδας που έχει παίκτες, όπως ο Τζέραρντ. Πιστεύω πως, θα βελτιωθούμε άμεσα ώστε να κοντράρουμε στους τίτλους την Μπαρτσελόνα».

Δείτε το video από την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα και το τετ α τετ του με τον Λιονέλ Μέσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα