Έφυγαν με ελπίδες!

Gazzetta team
Έφυγαν με ελπίδες!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο αεροπλάνο με προορισμό τη Νότια Κορέα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που αρχίζει το Σάββατο (27/08), βρίσκεται η ελληνική αποστολή και στις αποσκευές των δώδεκα αθλητών μας υπάρχουν... όνειρα και ελπίδες για σημαντικές διακρίσεις.

Εν πτήσει για Νταεγού βρίσκονται οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2011 που διεξάγεται αυτή τη χρονιά στην πόλη της Νότιας Κορέας. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει τα δικά του όνειρα για σπουδαία εμφάνιση, και όλοι έχουν την ελπίδα πως θα καταφέρουν να αγγίξουν τα αγωνιστικά όριά τους ξεπερνώντας τον εαυτό τους στην κορυφαία διοργάνωση του κλασικού αθλητισμού.

Θυμίζουμε ότι στη δωδεκαμελή αποστολή βρίσκονται οι: Κώστας Δουβαλίδης, Σπύρος Λεμπέσης, Γερβάσιος Φιλιππίδης, Κώστας Μπανιώτης, Δημήτρης Χονδροκούκης, Κώστας Φιλιππίδης, Λούης Τσάτουμας, Ειρήνη Κοκκιναρίου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Νίκη Πανέττα, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, Βούλα Παπαχρήστου.

Η Κοκκιναρίου που είναι και η πρώτη που αγωνίζεται απο ελληνικής πλευράς (Σάββατο 27.8/04:35 ώρα Ελλάδος, ήδη έχει μεταβεί στην Κορέα. Κατά τα άλλα, η Κύπρος εκπροσωπείται απο τον Κυριάκο Ιωάννου (ύψος), ο οποίος είχε κατακτήσει το ασημένιο στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά και τη Δήμητρα Αραχωβίτη (100μ εμπόδια).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα