Πρόταση Βόλου σε Κουτούζοφ
Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται ο Βιτάλι Κουτούζοφ σύμφωνα με ιταλικό ΜΜΕ και μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως οι Θεσσαλοί έχουν κάνει πρόταση συνεργασίας στον Λευκορώσο επιθετικό με προσφορά διετούς συμβολαίου.
Ο Κουτούζοφ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπάτε Μπορίσοφ και το 2001 πήρε μεταγραφή στην Μίλαν, όπου μέχρι το 2004 είχε μόλις 2 συμμετοχές. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Αβελίνο.
Το 2004 μετακόμισε στη Σαμπντόρια, όπου έμεινε δύο χρόνια, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Πάρμα. Ούτε εκεί όμως κατάφερε να καθιερωθεί στα τρία χρόνια που είχε συμβόλαιο, ενώ μια χρονιά δόθηκε δανεικός στην Πίζα. Από το 2009 αγωνίζεται στην Μπάρι, με την οποία μετράει συνολικά 44 συμμετοχές και επτά γκολ. Ο Κουτούζοφ είναι και διεθνής, καθώς έχει φορέσει 53 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο της Λευκορωσίας και έχει σημειώσει 13 γκολ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
