Λεμονής: «Θα το κοιτάξω νομικά»

Θοδωρής Βασίλης
Λεμονής: «Θα το κοιτάξω νομικά»

bet365

Η κόντρα μεταξύ του Τάκη Λεμονή και του Κωνσταντίνου Τσολακάκη καλά κρατεί και ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά του αντιπροέδρου του Πανιωνίου.

«Μίλησα για το συγκεκριμένο θέμα χθες. Αυτό που θα κάνω τώρα είναι να το κοιτάξω νομικά γιατί κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Λεμονής για το αν θα καταθέσει μήνυση στον Κωνσταντίνο Τσολακάκη.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι». «Αυτό που είπα χθες είναι ότι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα». Η κόντρα του αντιπροέδρου του Πανιωνίου με τον Έλληνα τεχνικό ξεκίνησε όταν ο Τσολακάκης με δηλώσεις του ουσιαστικά είπε ότι ο Λεμονής πήρε 50.000 ευρώ ως μίζα για τη μεταγραφή του Μανιάτη στον Ολυμπιακό!

Πάντως ο καταξιωμένος Ελληνας προπονητής αναφέρθηκε με καλά λόγια στην πορεία της προετοιμασίας της ομάδας. «Έχουμε δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι στιγμής, βρίσκομαστε σε καλό δρόμο, αλλά για να λειτουργήσει σωστά μια ομάδα θέλει βάθος. Νομίζω αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική σε αυτά τα θέματα (μεταγραφές)».

Τέλος σε ερώτηση για το αν γνωρίζει λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών (Άραβες και Κύπριοι) για την αγορά των μετοχών της ομάδας, ο Τάκης Λεμονής τόνισε ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με αυτό το κομμάτι, αφού δεν είναι η δουλειά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα