Μήνυμα... τιμωρίας σε Βόλο και Καβάλα!

Gazzetta team
Μήνυμα... τιμωρίας σε Βόλο και Καβάλα!

bet365

Δύσκολα θα παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, αλλά ενδεχομένως και άλλες ομάδες, καθώς ο Παύλος Γερουλάνος «φωτογράφισε» τους συλλόγους με αδιευκρίνιστο ιδιοκτησιακό καθεστώς, λέγοντας ότι δεν μπορεί να δεχτεί ιδιοκτησίες-μαϊμούδες!

Ο Παύλος Γερουλάνος φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και τόνισε για τις τιμωρίες των εμπλεκόμενων ομάδων στην υπόθεση με τα «στημένα», τονίζοντας ουσιαστικά ότι δεν γίνεται να έχουν τιμωρηθεί οι ιδιοκτήτες ομάδων και οι σύλλογοι να μην έχουν κάποια επίπτωση, ειδικά εάν δεν έχει κοπεί ο ομφάλιος λώρος των ιδιοκτητών με τις ομάδες: «Δεν μπορεί η αθλητική Δικαιοσύνη να τιμωρεί κι εμείς να αποδεχόμαστε οι ίδιες ιδιοκτησίες να διοικούν τις ομάδες. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τις ιδιοκτησίες-μαϊμούδες».

Με αυτή τη δήλωσή του ουσιαστικά ο υπουργός στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, αλλά και όποιων άλλων ομάδων έχουν αδιευκρίνιστο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ειδικά από τη στιγμή που την Τρίτη συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να συζητήσει το θέμα της άδειας επτά συλλόγων της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ των οποίων είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, οι οποίες θα ελεγχθούν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς τους.

Από όλες αυτές τις δηλώσεις αλλά και τις κινήσεις, είναι φανερή η βούληση της Πολιτείας να μην επιτρέψει στις δύο ομάδες να πάρουν μέρος στη Σούπερ Λίγκα, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο Παύλος Γερουλάνος είχε εκφράσει την αντίθεσή του στην απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ να μην τους τιμωρήσει με υποβιβασμό αλλά με αφαίρεση βαθμών!

Για τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα, αλλά και τη χρηματοδότηση των ομάδων ο Παύλος Γερουλάνος είπε: «Η διαδικασία της έφεσης δημιουργεί ερωτηματικά για το κατά πόσον η ΕΠΟ προτίθεται να σεβαστεί το Πειθαρχικό Δίκαιο. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να μη χρηματοδοτούμε διοργανώτριες Αρχές μέχρι να δούμε ότι είναι αποφασισμένες να τηρήσουν τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα