Ο Μανόλο τσεκάρει Εκπό

Ο Μανόλο τσεκάρει Εκπό

Gazzetta team
Ο Μανόλο τσεκάρει Εκπό

bet365

«Φτηνός, δυνατός και σε καλή ηλικία» είναι ο μέσος που ζητάει ο Μανόλο Χιμένεθ και προσπαθεί να αξιοποιήσει τις γνωριμίες του στην Ισπανία για να φέρει κάποιον. O «Specialist» του gazzetta.gr αποκαλύπτει πως αυτός είναι ο Εκπό.

Ο αμυντικός χαφ παραμένει προτεραιότητα για τον Ισπανό προπονητή, αλλά από τη στιγμή που το χρήμα δεν περισσεύει στους «κιτρινόμαυρους» αναγκάζεται να περιορίσει στο ελάχιστο τις επιλογές του.

Τσάμπα παίκτης...

Μια από αυτές είναι και ο Νιγηριανός μέσος Εμανουέλ Εκπό, ο οποίος προτάθηκε εσχάτως στην ΑΕΚ. Ο 24χρονος διεθνής μπορεί να αγωνιστεί σαν αμυντικό χαφ, θέση η οποία είναι και αυτή που κάνει τη διαφορά, ως κεντρικό χαφ και ως μέσα δεξιά. Ανήκει στην Κολόμπους Κριου των ΗΠΑ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα να μπορεί να φύγει από τώρα χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτεί ευρώ.

Ο Άρναρ Γκρέταρσον στον οποίο προτάθηκε ο Νιγηριανός, έχει ενημερώσει τον Μανόλο Χιμένεθ για τον δυναμικό μέσο ύψους 189 εκατοστών. Η πρόταση από το γραφείο μάνατζερ που τον ελέγχει αναφέρει: «Σας τον φέρνουμε τώρα τσάμπα και αν σας κάνει θα αγοράσετε τον Γενάρη το 50% των δικαιωμάτων του για 150.000 ευρώ και θα τον διατηρήσετε στο δυναμικό σας».

Καλή παρουσία στο MLS

Ο Εμανουέλ Εκπό γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1987 στο Εκορί της Νιγηρίας και ξεκίνησε την καριέρα του στην Καλάμπαρ Ρόβερς. Ως επαγγελματίας αγωνίστηκε στην Άκβα Γιουνάιτεντ και την Ενιγίμπα πριν μετακομίσει το 2008 στις ΗΠΑ και την Κολόμπους Κριου. Το 2008 αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια του πρωταθλήματος MLS , το 2009 πήρε μέρος σε 30 ματς, το 2010 σε 26 και μέχρι τώρα μέσα στο 2011 έχει 23 αγώνες. Είναι δεξιοπόδαρος και έχει κληθεί στην Εθνική Νιγηρίας για τα φιλικά με Μαδαγασκάρη στις 2 Σεπτέμβρη και Αργεντινή στις 6 του ίδιου μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα