Μέτριοι και... πόρτες!

Μέτριοι και... πόρτες!

Γιώργος Τσακίρης
Μέτριοι και... πόρτες!

bet365

Ο Χιμένεθ εξακολουθεί να ψάχνει (εννοείται στην Ισπανία) τον κατάλληλο μέσο που να συνδυάζει τα στοιχεία των Μίτσελ και Ντιόπ αλλά μέχρι στιγμής απλά δεν...

Μπορεί τα ονόματα που γράφονται καθημερινά για τη θέση του αμυντικού μέσου που αναζητεί η ΑΕΚ να έχουν φτάσει και ξεπεράσει τα 40 ωστόσο είναι πλέον πασιφανές πως το έργο του Μανόλο Χιμένεθ είναι πολύ δύσκολο.

Κάτι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που ο Ανδαλουσιανός τεχνικός το... παλεύει χωρίς τους κατάλληλους συμμάχους (σ.σ.: χρήματα και επιλογές τέτοια εποχή) για να φτάσει σε επιτυχημένη μεταγραφή.

Επιπρόσθετα δεν είναι καθόλου εύκολο (για τον Χιμένεθ, ή για οποιονδήποτε άλλο στη θέση του) να καταφέρει να βρει έναν ποδοσφαιριστή που θα συνδυάζει τα αγωνιστικά στοιχεία των Ντιόπ και Μίτσελ όπως έχει πει ότι ψάχνει ο 47χρονος τεχνικός. Διότι εκτός από τη σημαντική λεπτομέρεια ότι δεν υπάρχει... μαρούλι διαθέσιμο για ένα καλό deal, τέτοια εποχή υπάρχουν ελάχιστες καλές περιπτώσεις.

Στην αναζήτηση αυτή ο Χιμένεθ κοιτάζει για... παπούτσι από τον τόπο του, κοινώς από την Ισπανία προκειμένου να είναι 100% σίγουρος για τον παίκτη που θα φέρει, ότι δηλαδή θα μπορέσει να του κάνει τη δουλειά για την οποία τον χρειάζεται και φυσικά στα Σπάτα ο Γκρέταρσον και οι... δικοί του ψάχνονται γενικά στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Οπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έχει κρίνει πως εκείνοι που του έχουν παρουσιάσει ο Γκρέταρσον και οι συνεργάτες του είναι μέτριοι (έχοντας κρατήσει stand by μία, δύο περιπτώσεις) και κρίνει προτιμότερο να μην προχωρήσει στην απόκτησή τους μια και δεν θα πάρει αυτά που θέλει και περιμένει.

Την ίδια ώρα όμως ο Χιμένεθ στις δικές τους προσπάθειες να φέρει παίκτη από την πατρίδα του συναντάει... κλειστές πόρτες όπως αποδεικνύει η υπόθεση του Αμπελ Γκόμεθ της Γρανάδα τον οποίο ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ έστω με τη μορφή δανεισμού αλλά η ισπανική ομάδα του απάντησε απόλυτα αρνητικά. Bέβαια οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο τεχνικός της Ενωσης έχει στο νου του άλλες δυο, τρεις περιπτώσεις (χωρίς να λένε ονόματα) ποδοσφαιριστών από την πατρίδα του κάτι που επιβεβαιώνουν (και) από τα Σπάτα που αναγνωρίζουν τις τελευταίες μέρες πως κατά 90% ο παίκτης που θα αποκτηθεί είτε θα είναι Ισπανός είτε θα αγωνίζεται εκεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα