Μόνο με αγορά ο Εστράδα

Μόνο με αγορά ο Εστράδα

Gazzetta team
Μόνο με αγορά ο Εστράδα

bet365

Νέα δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρονται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρκο Εστράδα, ενώ τονίζεται ότι βάσει και των προθέσεων της διοίκησης της Μονπελιέ, ο Χιλιανός μέσος θα μπορούσε να φύγει μόνο με αγορά και όχι δανεικός για τον Πειραιά.

Με τη μορφή δανεισμού θα ήθελε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον 28χρονο διεθνή Χιλιανό αμυντικό χαφ της Μονπελιέ, Μάρκο Εστράδα, αλλά αυτό προς το παρόν φαίνεται πως δεν μοιάζει εφικτό καθώς οι προθέσεις της γαλλικής ομάδας είναι να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν μια και είναι αρκετά σημαντικός για το σύλλογο, εκτός αν έρθει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση από κάποια ομαδα.

Αυτό είχε τονίσει άλλωστε και τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος της Μονπελιέ, αυτό αναπαράγουν και σήμερα τα γαλλικά δημοσιεύματα που επισημαίνουν το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Εστράδα, αλλά τονίζουν ότι απορρίφθηκε η προοπτική του δανεισμού του.

Πιο συγκεκριμένα, υπογραμμίζεται ότι ο 28χρονος μέσος βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του και θα έφευγε από την Μονπελιέ μόνο με μία εξαιρετικά συμφέρουσα οικονομικά πρόταση. Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός αν θέλει να τον κάνει δικό του θα έπρεπε να καταβάλει ένα τέτοιο ποσό στους Γάλλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα