«Μου πρότειναν να στήσω ματς»

Gazzetta team
«Μου πρότειναν να στήσω ματς»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο πρόεδρος της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης, αποκάλυψε πως του ζητήθηκε να στήσει ματς της ομάδας του, αλλά αυτός αρνήθηκε κατηγορηματικά, καθώς τόνισε πως πήρε την άνοδο πεντακάθαρα!

Ο ισχυρός άνδρας της Καλλονής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «fm100» τονίζοντας :«Ξοδέψαμε 300.000 ευρώ και όχι ένα εκατομμύριο, όπως διαδίδουν διάφοροι νενέκοι, κακοήθεις και κακομοίρηδες. Ουδέποτε το ΣΔΟΕ ήλεγξε τους λογαριασμούς μου, αλλά είμαι στη διάθεσή του αν χρειαστεί. Η ομάδα μου ανέβηκε πεντακάθαρα, παρότι μου πρότειναν να στήσω ματς και τους διαβολόστειλα.

Το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής είναι βρώμικο και για μένα που δεν είχα σχέση στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο ήταν μια τραυματική εμπειρία. Η αναφορά για τις "σαρδέλες Καλλονής" στις κασέτες της ΕΥΠ δεν έχει να κάνει με την ομάδα μου, αλλά -προφανώς- με ένα εργοστάσιο της Βόρειας Ελλάδας που είναι χορηγός σε ομάδες».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα