Δεν πήραν άδεια επτά ομάδες
Σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφέραμε πως παρά τα όσα λέγονται υπάρχει σοβαρή περίπτωση να υπάρξει αναβολή του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν σημαντικά ζητήματα προς επίλυση. Ζητήματα που μπορούν από μόνα τους να φέρουν πιο πίσω την έναρξη. Ένα από αυτά είναι και οι αδειοδοτήσεις από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η συγκεκριμένη επιτροπή συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε να μη δώσει άδειες σε έξι ομάδες. Αυτές είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, η Κέρκυρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ. Οι φάκελοι των ομάδων έχουν άλλοι περισσότερες ελλείψεις και άλλοι λιγότερες.
Και οι επτά πήραν παράταση μέχρι την Τρίτη, προκειμένου να προσκομίσουν νέα στοιχεία στους φακέλους τους. Πάντως ακόμα και να μη δοθεί άδεια από την ΕΕΑ, αυτό δεν σημαίνει πως οι ομάδες δεν θα αγωνιστούν στη Σούπερ Λίγκα, μια και την τελική απόφαση θα την πάρει η Σούπερ Λίγκα και πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
